Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ . ΟΙ «ΒΟΜΒΕΣ-ΤΟΥΡΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΤIΛΕΡΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

SHARE
Όσο κι αν προσπαθούν και κόπτονται «δια των αντιπροσώπων τους» οι Μεγάλοι Δάσκαλοι των Ελλήνων Τεκτόνων να πείσουν για το αγαθόν των πράξεων και των ενεργειών τους στην Ελληνική Επικράτεια, τόσο εκτίθενται στην κοινή γνώμη η οποία μετά τα τελευταία δημοσιεύματα για τη δράση τους και την ολοσχερή παρείσφρηση τους στον κρατικό μηχανισμό, τους αντιμετωπίζει με εξαιρετικά επιφυλακτικό και ενίοτε εχθρικό τρόπο από τη στιγμή που εξακολουθούν να «κολυμπούν» στο σκοτάδι των επιλογών τους. Η υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με τα «πανηγύρια» τις παράτες και τις φιέστες του δήμαρχου της ακριτικής πόλης, Βαγγέλη Λαμπάκη(είναι ο άρχων της αυτοδιοίκησης ο οποίος πριν από δύο χρόνια σε δηλώσεις του είχε μιλήσει για ανεξάρτητο κράτος της Θράκης)αναζωπύρωσαν τα σενάρια για ωμή επέμβαση των «φιλάνθρωπων» μασόνων στον Έβρο και άσκηση πολιτικής στις σχέσεις μας με την Τουρκία, χρησιμοποιώντας μάλιστα παράσημα ανώτατων αξιωματικών του Στρατού με βαρύ όνομα και ιστορία.
Στην Ελλάδα(και αυτή η αναφορά είναι μια πρώτη γεύση από τις φημολογούμενες ύποπτες σχέσεις που διατηρούν αποδεδειγμένα στελέχη της Διεθνούς Μασονίας, με το ντόπιο αλλά εισαγόμενο οργανωμένο έγκλημα), στο παρελθόν εξέχοντα πρόσωπα των Τεκτονικών Στοών υπέστησαν τα «αγαθά» των σκοτεινών διασυνδέσεων τους. Γνωστό πρόσωπο από το χώρο της δικαιοσύνης γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του από μέλη του υποκόσμου ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα απόπειρας εξόντωσης του εξαιτίας «όρκων» που παρέβη φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας του οποίου έκαψαν την επιχείρηση τρείς φορές.
Επίσης δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας η δολοφονική απόπειρα κατά άλλου επιχειρηματία στα νότια προάστια, όταν επώνυμος οικονομικός κολοσσός(κατά την δικογραφία)του απέστειλε βόμβα-τούρτα η οποία έσκασε στα χέρια του την ώρα που άνοιγε την εξώπορτα της βίλας του. Η αστυνομία έκανε στην αρχή λόγο για προσωπικές διαφορές. Όμως η συνέχεια ήταν απρόβλεπτη. Ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγορείται ήδη για ηθική αυτουργία την στιγμή που σε όλους είναι γνωστή η σχέση του με αποκρυφιστικά ελιτίστικα «τάγματα» κοινής πορείας, με συνέταιρό του μάλιστα να διαφεύγει της σύλληψης εδώ και καιρό και να γίνεται λόγος για περίεργους «μοναχούς» και πάτρονες μονών που τον κρύβουν και τον προστατεύουν από τις διωκτικές αρχές.
Η μασωνική στοά P2
Για να γίνει αντιληπτή όμως η διασύνδεση Ελλήνων Μασόνων με τα πλοκάμια της Μαφίας(και πριν παρατεθούν περισσότερα παραδείγματα για τις απολήξεις της στην ελληνική επικράτεια), καλό είναι να θυμηθούμε την εξέλιξη της Μασονικής Στοάς P2. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι μέλη της P2 δραστηριοποιούντα στην Ελλάδα έχοντας πάρει τα κατάλληλα μαθήματα «διαφώτισης» δίπλα σε σκληρά άτομα του Ιταλικού υποκόσμου.
Στις 26 Μαΐου του 1981 η κυβέρνηση της Ιταλίας αναγκάστηκε σε παραίτηση εξαιτίας της διείσδυσης σε αυτής μελών της παράνομης μασονικής στοάς που είναι γνωστή ως P2 (Propaganda Due). Λίγους μήνες αργότερα απαγορεύτηκε η λειτουργία όλων των μυστικών εταιρειών. Η συγκεκριμένη στοά, που αποσπάστηκε από τη Μεγάλη Ανατολή (Μεγάλη Στοά) της Ιταλίας (η οποία ιδρύθηκε στις 28 Απριλίου 1873) γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, έγινε περιβόητη ανάμεσα στο 1970 και το 1980 λόγω των δεσμών της με την ιταλική κυβέρνηση αλλά και της εμπλοκής της στην αντικομουνιστική επιχείρηση Gladio, η οποία από πολλούς θεωρείται δημιούργημα της CIA και, όπως αποδείχθηκε, στο πλαίσιό της πραγματοποιήθηκε σειρά βομβιστικών επιθέσεων που χρεώνονταν στην ιταλική ακροαριστερά. Έρευνες κατέδειξαν σχέσεις της οργάνωσης με το διευθυντή της τράπεζας του Βατικανού Banco Ambrosiano, Ρομπέρτο Κάλβι.Ο «τραπεζίτης του Θεού», όπως ήταν γνωστός ο Κάλβι, κατηγορήθηκε ότι με την τράπεζά του βοηθούσε στο ξέπλυμα χρημάτων της Μαφίας και υποστήριζε ακροδεξιές οργανώσεις, όπως η Solidarity. Το 1982 ο τραπεζίτης βρέθηκε κρεμασμένος έχοντας στην τσέπη του πλίνθους και σκυρόδεμα, στοιχεία που παραπέμπουν στο τελετουργικό μασονικού θανάτου.
Κεντρικό πρόσωπο της οργάνωσης υπήρξε ο Λούτσο Τζέλι, ο οποίος πολέμησε στις τάξεις των Φρανκιστών κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου και κατόπιν κατετάγη στα SS και πολέμησε στο Ανατολικό Μέτωπο. Μετά το τέλος του πολέμου όμως πολιτεύτηκε στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος της Ιταλίας, χωρίς ποτέ να κρύψει το σφοδρό αντικομουνισμό του. Το στοιχείο αυτό τον έφερε σε επαφή με τη CIA, με την οποία συνεργάστηκε στην επιχείρηση Gladio. Η υπό τον Τζέλι παράνομη στοά κατηγορήθηκε από εφημερίδες ότι σχεδίασε και εκτέλεσε τη δολοφονία του πάπα Ιωάννη Παύλου Α΄, γιατί τα μέλη της φοβήθηκαν μήπως αποκαλύψει τις δραστηριότητές τους. Η αδυναμία του Βατικανού να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τον περίεργο θάνατο του πάπα, ο οποίος, ως γνωστόν, πέθανε λίγες ημέρες μετά την εκλογή του, εξακολουθεί να συντηρεί τις φήμες.
Η οργάνωση είχε απλώσει τα πλοκάμια της στην Ελβετία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ, στη Βενεζουέλα, στην Αργεντινή, ακόμη και στην Κούβα, ενώ η δράση της αλλά και τα επίπεδα διαπλοκής της δεν έχουν επαρκώς διαλευκανθεί. Δύο πράγματα όμως είναι πέρα από κάθε αμφιβολία: Πρώτον, ότι η P2 αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ετερόκλητα στοιχεία, όπως είναι η Μαφία, ο ελευθεροτεκτονισμός, οι μυστικές υπηρεσίες, πιθανόν και κάποιοι μηχανισμοί του Βατικανού και, δεύτερον, ότι η αξιοπιστία του ελευθεροτεκτονισμού στην Ιταλία -και όχι μόνο- δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα.
Πριν κλείσουμε το πρώτο μέρος της έρευνας για τις διασυνδέσεις Μαφίας(Κόζα Νόστρα, Ντραγκέτα αλλά και Καμόρα)με την ντόπια Μαφία και κατακερματισμένα κομμάτια των Ελλήνων Τεκτόνων, καλό είναι να θυμηθούμε ποιοι είναι οι αφανείς Έλληνες έμποροι οπλικών συστημάτων που διαπλέκονται με ηχηρά επώνυμα Τεκτόνων σε νευραλγικά σημεία της Ελληνικής Επικράτειας. Αυτή «πυξίδα» θα οδηγήσει σε πλήθος εκπλήξεων για μια άλλη μορφή παρακράτους που δρά κάτω από τη μύτη των διωκτικών αρχών και των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών…
Συνεχίζεται…

Το ρεπορταζ δημοσιεύεται στην “Ελεύθερη ΄’Ωρα” της Πέμπτης
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: