Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ'' ΖΗΤΑ Ο ΙΣΑ...

SHARE
Έκκληση για σοβαρότητα και ψυχραιμία από τους ιθύνοντες «ώστε να μην αποβούν μοιραίες για τον ασθενή πολίτη οι ακρωτηριαστικές αποφάσεις της αδιαλλαξίας... αυτών που έχουν την Υγεία στα χέρια τους» απηύθυνε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γ. Πατούλης. Δίνοντας το «παρών» στη σημερινή πανυγειονομική συγκέντρωση, ο πρόεδρος του ΙΣΑ τόνισε ότι οι ευθύνες αυτών που πραγματεύονται ανθρώπινες ζωές είναι μεγάλες, προσθέτοντας ότι χρειάζονται στρατηγικές λύσεις, βασισμένες στις ανάγκες του ελληνικού λαού και όχι «σε εκβιαστικά διλήμματα εντός και εκτός Ελλάδας».
Κάλεσε επίσης τον υπουργό Υγείας «έστω και αυτή την ύστατη στιγμή» να παρουσιάσει το τελικό σχέδιο που του έχουν υπαγορεύσει για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ώστε να το γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των ιατρικών συλλόγων και φορέων και να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εφαρμογή του.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: