Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το μεγάλο ΟΧΙ του 2010 απέναντι στην Οικονομική Κατοχή

SHARE
ΤΟ ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά παραμένει πάντα επίκαιρο και διαχρονικό. Το ΟΧΙ της Ελληνικής πραγματικότητα συμβαδίζει με την αξία της τιμής, της εθνικής ανεξαρτησίας, της περηφάνειας και ελευθερίας του Ελληνικού Εθνους. Οχι, δεν χρειάζεται να σε αποκαλέσουν πατριώτη για να πούμε όλοι μαζί αυτό που αξίζει. Η εποχή του έπους του 1940 που πολέμησαν κάποιοι για να μη υποδουλωθούν οι επόμενες γενιές σε άκρατους κομματισμούς και παραγοντίσκους της πολιτικής ζωής του τόπου, φαντάζει τώρα ως μήνυμα εκείνων των ηρώων που έδειξαν ότι με αυταπάρνηση και θάρρος δεν υπολόγισαν τίποτα μπροστά στο Δίκαιο και την Αλήθεια.
Σήμερα οι Ελληνες με τους πολιτικούς μας να προβάλλουν ψευτοδιλλήματα πρέπει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ που θα είναι ηχηρό και ελληνικό. Το ΟΧΙ σε εκείνους που με ένα Μνημόνιο επιχειρούν όχι απλά να Κυβερνήσουν εξ ευρώπης την χώρα μας, αλλά τους ίδιους που στο επέσχυντο Μνημόνιο έθεσαν όρους που άπτονται της Εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα ορθά κοφτά για να μας προετοιμάσει το είχε αναφέρει προ μηνών ο Πρωθυπουργός. ΤΟ Μνημόνιο που εκτός από Ανθελληνικο και ΑΝτισυνταγματικό είναι κάτι χειρότερο. Η Υποδούλωση των κοινωνικών τάξεων και η ξεγύμνωση για το μέλλον που θέλουν τα παιδιά μας και οι επομενες γενιές. Σήμερα στις παρελάσεις μπορεί να φωνάξουμε ξανά για το μεγάλο ΟΧΙ σε εκείνους που θέλουν να μας οδηγήσουν στο χειρότερο σενάριο όλων. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΟΧΗ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: