Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !

SHARE

ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΙΜΑΛΦΗ ΜΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!
Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν  τα ενεχυροδανειστήρια σε όλη την Ελλάδα. Πολλές φορές τα ανοίγουν επιτήδειοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη συνανθρώπων μας που πηγαίνουν εκεί τιμαλφή για να πάρουν λίγα χρήματα προκειμένου...
να ικανοποιήσουν τις βασικές τους ανάγκες ,
Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι έχουν ανοίξει ενεχυροδανειστήρια ακόμα και μέσα σε σούπερ μάρκετ. Τα σούπερ μάρκετ παίρνουν τα τιμαλφή των καταναλωτών και τους δίνουν δωροεπιταγές για να αγοράσουν τρόφιμα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:

Unknown είπε...

Ως ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου που βρίσκεται στο χώρο αυτό πιστεύω πως δεν είναι ότι καλύτερο να ζούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα παραδείγματα, τα οποία δημιουργούν κακή φήμη για όλους. Ο ενδιαφερόμενος που έχει μεγάλη ανάγκη και θα στραφεί στην λύση της ενεχυρίασης ή της πώλησης κάποιου αντικειμένου με αντίτιμο άμεσα μετρητά χρειάζεται πρώτα έχει ψάξει καλά να βρει ένα ενεχυροδανειστήριο με διαφάνεια στις συναλλαγές και αξιοπιστία.

Dimitrios είπε...

Και εγώ ως ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου συμφωνώ με τον συνάδελφο. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα παραδείγματα, τα οποία δημιουργούν κακή φήμη για όλους. Ο ενδιαφερόμενος που έχει μεγάλη ανάγκη και θα στραφεί στην λύση της ενεχυρίασης ή της πώλησης κάποιου αντικειμένου με αντίτιμο άμεσα μετρητά χρειάζεται πρώτα έχει ψάξει καλά να βρει ένα ενεχυροδανειστήριο με διαφάνεια στις συναλλαγές και αξιοπιστία.