Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 10% ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ..

SHARE

ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 49%, ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΩΣΤΕ ΤΟ 10% ΝΑ ΦΑΝΕΙ ''ΔΩΡΟ ''...
Μετά την εισήγηση της ΡΑΕ για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, τον λόγο έχει πλέον η κυβέρνηση. Ήδη, ο αρμόδιος υφυπουργός, Μάκης Παπαγεωργίου, βρίσκεται...
σε ανοιχτή γραμμή με το γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να περιοριστεί η εισήγηση της ΡΑΕ.Ταυτόχρονα, εξετάζεται η διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ να μην ξεπερνά τα 12 ευρώ, μηνιαίως. Η πρώτη αύξηση θα γίνει στις αρχές του έτους και αναμένεται να είναι στο επίπεδο του 10%, ενδεχομένως και πιο κάτω. Επιπλέον, θα γίνουν άλλες δύο πολύ μικρές αυξήσεις, ώστε μεσοσταθμικά να είναι κάτω από την εισήγηση της ΡΑΕ.
Η κατεύθυνση που δίνει το Μέγαρο Μαξίμου είναι να μην υπάρχουν ''κρυφές'' αυξήσεις που θα αυξάνουν περαιτέρω το κόστος για τα νοικοκυριά.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: