Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ...

SHARE

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Και ευτυχώς που υπάρχουν τα χριστουγεννιάτικα αισιόδοξα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για να μεταφερθούμε μαγικά,...
με τη μηχανή του χρόνου σχεδόν, σε άλλες εποχές, σε μια άλλη χώρα. Γιατί σίγουρα αυτό που μας περιγράφουν με περισσή ελαφρότητα σίγουρα δεν είναι η Ελλάδα του 2012.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση η Ελλάδα των συσσιτίων, των πεινασμένων, των άστεγων και των νεόπτωχων, η χώρα που περιγράφουν. Τα χιλιάδες νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα, όλοι εκείνοι που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και από ευπόληπτοι συνεπείς πολίτες, έγιναν κλέφτες και φοροφυγάδες με το ''έτσι θέλω'' κάποιων ανεγκέφαλων υπηρετών των άκριτων προσταγών της παγκοσμιοποίησης, λένε άλλα. Καθόλου αισιόδοξα, και δυστυχώς καθόλου ελπιδοφόρα. Όλα τα υπόλοιπα, επιβεβαιώνουν μόνο το αδιέξοδο και το γεγονός ότι κάποιοι απλώς ''ζουν ανάμεσα μας'', χωρίς να έχουν συναίσθηση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: