Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !

SHARE

Λεπτομερή στοιχεία σχετικά με εκατοντάδες ελληνικές θαλαμηγούς που είναι αγκυροβολημένες σε λιμάνια της Ολλανδίας, θα παρέχουν φορολογικές αρχές της χώρας, όπως δήλωσε στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών, Γιούρεν Ντέσμπλουμ, ... στην τελευταία προσπάθεια για την αύξηση των εσόδων από τους φόρους στην Ελλάδα.
Ο υπουργός έκανε αυτή τη δήλωση καθώς το ολλανδικό Κοινοβούλιο συζητούσε το θέμα της έγκρισης της επόμενης δόσης στην Ελλάδα όπου η φοροδιαφυγή είναι ένα '' καυτό θέμα'' αφότου ξέσπασε η κρίση στην Ευρωζώνη, όπως σημειώνει το Πρακτορείο Reuters.
O Ολλανδός υπουργός Οικονομικών είπε ότι '' το εξέτασε αμέσως αυτό'', αφού τέθηκε από τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.
''Ενημερώσαμε τις ελληνικές Αρχές για το θέμα αυτό, ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν φόρους. Αυτό το είδος των πληροφοριών είναι ζωτικής σημασίας για να μπορέσουν οι Έλληνες να επιβάλλουν φόρους '', τόνισε, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις θαλαμηγούς.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: