Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ...

SHARE

Νομοσχέδιο για την επιμήκυνση της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης των ανέργων προανήγγειλε από τη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της κάλυψης ανασφάλιστων... 

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, αν θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να αποφύγουν τη βάσανο και την ταλαιπωρία οι ανασφάλιστοι, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι '' το ζήτημα της κάλυψης των ανασφάλιστων είναι από τα ελάχιστα που συνιστούν το δίχτυ ασφαλείας που πρέπει να έχει κάθε κοινωνία ''.
Σχετικά με το θέμα της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών το οποίο έκρινε αντισυνταγματική τη μετάταξη στο ΙΚΑ των 500 επιτυχόντων στο διαγωνισμό της Αγροτικής, ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι το υπουργείο δε μπορεί να νομοθετήσει κόντρα στις δικαστικές αποφάσεις.
Απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστο Κατσώτη, ανέφερε ότι την πρωτοβουλία πλέον έχει το ΙΚΑ το οποίο μπορεί να ζητήσει κατ' εξαίρεση των μνημονιακών επιταγών την πρόσληψη προσωπικού.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: