Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Στον «αέρα» οι 20.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ

SHARE
«Βραχυκυκλωμένο» είναι το πρόγραμμα για την απασχόληση 20 χιλιάδων ανέργων στους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα. Η διάρκεια του προγράμματος αναμενόταν να φθάσει τους 36 μήνες και η δαπάνη να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.Στον «αέρα» οι 20.000 προσλήψεις στους ΟΤΑ Όπως δήλωσε ο Θ. Γκοτσόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ, ο ΟΑΕΔ δεν δέχεται τη διαδικασία προσλήψεων που έχουν προκρίνει οι Δήμοι, με το αδιέξοδο σχετικά με το ποιος θα κάνει τις προσλήψεις να παραμένει.
Ο κ. Γκοτσόπουλος τόνισε ότι πρέπει να τεθούν αυστηρά και αντικειμενικά κριτήρια προκειμένου ούτε οι δήμαρχοι, αλλά ούτε οι βουλευτές, να κάνουν ρουσφέτια. Ο κ. Γκοτσόπουλος σημείωσε ότι τα κριτήρια για να γίνονται οι προσλήψεις πρέπει να είναι η εντοπιότητα, η εμπειρία και κοινωνικά κριτήρια όπως η οικονομική και οικογενειακή κατάσταση.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: