Ο Όργουελ και οι Αδελφότητες για την οικονομική Κρίση το 2009

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009

ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις σε πολιτικό επίπεδο με τις δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Ρουμπάνη για το θέμα της Κύπρου, τις μυστικές Αδελφότητες και Εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο και αποφασίζουν τις τύχες των λαών σε τηλεοπτική εκπομπή του Alter. Μάλιστα γνωστοί Ελληνες πολιτικοί και Πρωθυπουργοί είχαν λάβει πρόσκληση ή ήταν μέλη της Λέσχης Μπίντελμπεργκ. Το θέμα είναι ότι κάποιοι δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική κρίση για να επιβάλλουν ένα..Παγκόσμιο κεντρικό οικονομικό σύστημα. Τρανταχτά ονόματα όπως υπουργοί Οικονομικών, οι αρχηγοί των 2 κομμάτων εξουσίας αλλά και γνωστές προσωπικότητες.
ΑΝ αυτό σας θυμίζει Οργουελικό σενάριο μάλλον δεν απέχει απο την πραγματικότητα αφού γνωρίζουν άπαντες ότι οι Κυβερνώντες ανα τον κόσμο δεν είναι οι πραγματικοί ασκητές της εξουσίας αλλά τα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απο εκει. Μέχρι και ο Μπους πατέρας και υιός είναι στη Λέσχη. Αλλά μας συγκλόνισε η μαρτυρία για την Κύπρο με το θέμα ανατροπής του Μακάριου. Φυσικά ακούστηκε ότι υπάρχουν θέσεις κλειδιά και στα μέσα Ενημέρωσης. ΔΕΝ μας πιστεύετε; Εκτος απο τα ονόματα που βλέπετε στην πρώτη φωτό θυμηθήκαμε την φωτογραφία που τραβήξαμε απο ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς Prizon Break στον 4ο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Εχει προβληθεί στο εξωτερικό και Ευρώπη. Όπως αναφέρει το σενάριο ο Μάικλ Σκόφιλντ θα θελήσει με την υπόλοιπη παρέα να ξεσκεπάσει την 'Εταιρεία' και τους κατόχους σε θέσεις κλειδιά των ανθρώπων που κατέχουν τις μοιρασμένες κάρτες με τις δραστηριότητές της.
Οι άνθρωποι αυτοί αλλάζουν οικονομικά δεδομένα σε χώρες του τρίτου Κόσμου ή αλλού για να κυβερνούν πίσω απο τις κουρτίνες. Φυσικά εντύπωση μας προκαλεί η αναφορά στον Αφροαμερικανό που εκτελεί σχέδια της μυστικής εταιρείας αλλά και ο διάλογος που γίνεται μεταξύ του Μαικλ και της Σάρα που αναφέρει τα σχέδια κάποιων για την οικονομία κρατών αλλά και των Η.Π.Α. Αναφέρει ότι 'προσπαθούν να κάνουν την χώρα να καταρρεύσει'. Μια λεπτομέρεια: η σειρά έχει γυριστεί ΠΡΙΝ ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Αμερική! Είναι όντως περίεργο...

Σχόλιο απο το greekmme.gr

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog