Αδικες θυσίες νέων στους Ελληνικούς δρόμους..

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009

Επιστολή φίλου αναγνώστη: ΜΕ προβλημάτιζε ένα θέμα που ήθελα να γράψω είναι η θέση τη νιότη και στην αντίθεση ο θάνατος είναι δυο διαφορετικά και αντίθετα πράγματα που όμως καταφέραμε να τα παντρέψουμε...ο λόγος για το φίλο τον ΧΡΗΣΤΟ.
Δυστυχώς με μεγάλη μου λίπη διαπιστώνω πως άλλη μια φορα έφυγε ένα νέο παλικάρι. ένας νέος άνθρωπος έπεσε πάλι θύμα τις κυκλοφοριακής ζούγκλας, σχεδόν κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες μικρών η μεγάλων ατυχημάτων λόγο τις έλλειψης οδικής σήμανσης λόγο των απαρχαιωμένων οδικών δικτύων λόγο των οδηγών (περισσοτερων αυτοκινήτων που πήραν δίπλωμα νύχτα) και πολλών άλλων λόγων που οι περισσότεροι γνωρίζουμε...λυπάμαι παρα πολύ για το παλικάρι που είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του και όμως η ζωή του διάλεξε να τερματίσει άδοξα. έχω περάσει και εγώ από ένα μεγάλο τροχαίο αλλα στάθηκα τυχερός, θα ήθελα να ήταν και ο φίλος έτσι, αλλα δεν το διαλέγεις, αυτό σε διαλέγει.
Δυστυχώς η ανοικτή πληγή της κοινωνίας μας είναι οτι χάνονται κάθε χρόνο νέοι άνθρωποι και πρόσφατα στην γενετειρά μου απο τις αρχές του 2008 έχουν χαθεί τουλάχιστον 5 ζωές σε ένα Νομό απο αναλογα τροχαία ατυχήματα. Η ανθρώπινη ζωή έχει αξία και σπαταλιέται εύκολα είτε απο ανευθυνότητα των άλλων οδηγών, είτε απο τους δρόμους είτε απο υπερβολική ταχύτητα και το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι συνήθως φεύγουν αυτοί που δεν φταίνε. Οτι και να πούμε για το παλλκιάρι που χάθηκε λίγο και ας αναπαυθεί η ψυχούλα του...

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog