Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

«Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου αν δεν βγει ο Δήμας»

SHARE
«Καθαρές επιλογές» είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Οι ίδιοι αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο είτε αλλαγής υποψηφίου είτε ορισμού ημερομηνίας εκλογών, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών που θα ψηφίσουν τον κ. Σταύρο Δήμα στους δύο επόμενους γύρους.
«Η δυναμική υπέρ του κ. Δήμα υπάρχει στην κοινωνία, την βλέπουμε σε όλες τις δημοσκοπήσεις και περιμένουμε να εκφραστεί και στη Βουλή στις επόμενες δύο ψηφοφορίες» υποστήριζαν οι ίδιοι συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Παράλληλα, μιλούσαν για τη βούληση της κοινής γνώμης, η οποία, όπως πρόσθεταν με νόημα, αν δεν εκφραστεί από τους βουλευτές, θα εκφραστεί από το λαό στις 25 Ιανουαρίου.
Σαμαράς: Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες
Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγα λεπτά έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας έξω από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος και πως οι βουλευτές καταλαβαίνουν ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες.
«Ήταν απόψε η πρώτη από τις τρεις ψηφοφορίες, έχουμε μπροστά μας άλλες δύο και ευελπιστώ ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες είναι δύσκολες και οι βουλευτές ελπίζω να αντιλαμβάνονται πως η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες».
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους βουλευτές, οι οποίοι -όπως τόνισε- «ξεπέρασαν τους προβληματισμούς τους» και από την πρώτη ψηφοφορία ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα. 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: