Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Φύλλα πορείας για μεταθέσεις φαντάρων

SHARE
Φαίνεται ότι η “μάχη” κατά των “βυσμάτων” και του “ρουσφετιού” έχει αρχίσει αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος ότι θα κερδηθεί και ο “πόλεμος”. Την ώρα που ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος τον “κήρυσσε” από το βήμα της Βουλής , ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε μιλήσει με τον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά και του είχε δώσει πράσινο φως για να προχωρήσει σε μαζικές μεταθέσεις από μονάδες της Αττικής αλλά και της Πελοποννήσου.
Τα ποσοστά επάνδρωσης σε μεγάλα αστικά κέντρα είναι εξαιρετικά υψηλά την ίδια ώρα που οι ακριτικές μονάδες ψάχνουν στρατιώτη με το …φανάρι!
Ο Καμμένος είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει εκτός από τα χαρτιά και στην πραγματικότητα όταν επισκέφθηκε τον Έβρο.
Οι μαζικές μεταθέσεις που είχε ανακοινώσει απο το ποτάμι ο Καμμένος φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν και στο ΓΕΣ έχουν αρχισει ήδη να φτιάχνουν τα φύλλα πορείας. 
Αυτή είναι η μάχη. Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Και για να είναι νικηφόρος θα πρέπει να υπάρξει επιμονή και θέληση. 
Να σημειώσουμε πάντως ότι ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας διέλυσαν τα γραφεία - “ρουσφετομαγειρία” που παραδοσιακά λειτουργούσαν. Μένει να κάνει το ίδιο και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποδεσμεύοντας το προσωπικό που είχε αυτή την “αποστολή”.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: