Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ : ΑΛΛΕΣ 86 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!!

SHARE
ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Μια απίστευτη πληροφορία σχετικά με την λίστα Λαγκάρντδημοσιεύουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ. Σύμφωνα με την αποκάλυψη, ογδόντα έξι εγγραφές προσώπων με ελληνικό... 
ενδιαφέρον, εκτός από τις 2.062 της λίσταςΛαγκάρντ που προήλθε από απόρρητα αρχεία της HSBC Γευνεύης και εστάλησαν από τη Γαλλία στην Ελλάδα, εντόπισαν σε έρευνά τους οι δημοσιογράφοι της ναυαρχίδας του ΔΟΛ.
Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» απέκτησε πρόσβαση στην παγκόσμια λίστα και σε αυτή εντόπισε 86 εγγραφές, πέρα από τις 2.062 που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ και οι οποίες έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Το μέγιστο ύψος των καταθέσεων στου συγκεκριμένους λογαριασμούς  εκτιμάται ότι έφθανε τα 270 εκατ. δολάρια ΗΠΑ την περιόδιο 2006-2007, ενώ 41 από τις 86 εγγραφές συνδέονται με καταθέσεις άνω του 1 εκατ. δολαρίων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα πρόσωπα αυτά, είτε γεννήθηκαν στην Ελλάδα είτε έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά εντάχθηκαν από τις γαλλικές αρχές σε λίστες άλλων χωρών, καθώς η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας που είχαν δηλώσει ήταν εκτός Ελλάδας.
Στις λίστες εντοπίζονται και άλλα ελληνικά ονόματα, χωρίς όμως να αναφέρονται λεπτομέρειες για την εθνικότητα ή τον τόπο γέννησης, καθώς συνδέονται με offshore ως πληρεξούσιοι δικηγόροι και δεν αναγράφονται στοιχεία τόπου κατοικίας ή άλλες πληροφορίες.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: