Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

''H ABEBAIOTHTA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ''...

SHARE
Αν και η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, με την εντυπωσιακή μείωση των αποδόσεων των ομολόγων στα επίπεδα του 2010 και την εκτόξευση του ελληνικού...
χρηματιστηρίου στα υψηλά 30 μηνών, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα όσο φαίνεται, τουλάχιστον έτσι δηλώνει το ΔΝΤ. 
Σύμφωνα με την Telegraph, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ουίλιαμ Μάρεϊ, σε χθεσινή συνομιλία με δημοσιογράφους, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «βλέπουμε ακόμα μεγάλη αβεβαιότητα στην Ελλάδα».
Όπως σημείωσε, σίγουρα υπάρχει ανανεωμένο ενδιαφέρον από τους επενδυτές σε ορισμένα τμήματα της ελληνικής οικονομίας, τα οποία μάλιστα ήταν σε συρρίκνωση από το 2008, αλλά αυτό δεν αρκεί.
«Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο άμεσο μέλλον», δήλωσε. «Η αβεβαιότητα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Όμως η εμπειρία δείχνει ότι μόλις αρχίσει ένας ενάρετος κύκλος να βρίσκεται σε εξέλιξη, η εμπιστοσύνη μπορεί να επιστρέψει πολύ γρήγορα». Πάντως, ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει υποθέσεις για το πότε θα συμβεί αυτή η μεταστροφή.
Πηγή : naftemporiki.gr
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: