Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

''ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ''...

SHARE
...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΟΥΤΣΗ...
«Η αλήθεια είναι ότι κυβέρνηση και τρόικα οδηγούν τους συνταξιούχους στον κοινωνικό καιάδα», σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ...
του Τομέα Εργασίας του κόμματοςΔημήτρης Στρατούλης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Γ. Βρούτση περί μηδενικών απωλειών στις συντάξεις από το νέο σύστημα παρακράτησης φόρου.
Ο κ. Στρατούλης κάνει μάλιστα λόγο για προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης των συνταξιούχων.
«Οι ήδη ψηφισμένες και από τον ίδιο σε μνημονιακούς νόμους νέες μειώσεις από 01/07/2014 των επικουρικών συντάξεων κατά 20% και από 1-1-2014 των εφάπαξ παροχών από 20% έως και 83% οδηγούν στην κατάργηση των πρώτων και στην εξαέρωση των δεύτερων», σημειώνει ο τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης από 01/01/2015 η κυβέρνηση «θα προωθήσει νέες δραστικές μειώσεις των κύριων συντάξεων με βάση τον μνημονιακό νόμο 3863/2010, σύμφωνα με τον οποίο το κράτος θα εγγυάται μηνιαία κύρια σύνταξη μόνο μέχρι 360 ευρώ», τονίζει ο κ. Στρατούλης.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η τρόικα και τα μνημόνιά τους πρέπει να φύγουν με τους αγώνες και την ψήφο των ασφαλισμένων και όλου του λαού, καταλήγει ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: