Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

"ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟ 2014" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΦΑΓΩΣΙΜΟ" ΤΟΝΙΖΕΙ Ο... ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

SHARE
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός συντάκτης ΕΣΗΕΑ
Μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κατά καιρούς εξαπολύουν "επιθέσεις εναντίον του" στέλνει ο Γιάννης Στουρνάρας,που επαναλαμβάνει ότι δεν... 
βρίσκεται στη θέση του υπουργού Οικονομικών προκειμένου να "φτιάξει το πολιτικό μέλλον του". Παράλληλα αισιόδοξο μήνυμα στέλνει ο υπουργός Οικονομικών τονίζοντας ότι η οικονομία... βγαίνει από την κρίση και τα πράγματα βελτιώνονται, ενώ για το 2014 προβλέπει ότι θα είναι η πρώτη χρονιά ανάκαμψης μετά τα έξι χρόνια ύφεσης.
Ανάπυξη το 2014
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Στουρνάρας διαβεβαιώνει ότι η "αναπτυξιακή διαδικασία" θα φανεί μέσα στο νέο έτος, θα χρηματοδοτηθεί με πόρους από τα κοινοτικά ταμεία που θα ανέλθουν στα 40 δισ. ευρώ ώς το 2020, ενώ "ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί" με το τέλος των μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.
Σε πρωταγωνιστές της ανάπτυξης μετατρέπονται ο αγροτικός τομέας, ο τουρισμός και οι εξαγωγές
Πρωταγωνιστές σε αυτόν τον νέο κύκλο θα είναι ο αγροτικός τομέας, ο τουρισμός,οι εξαγωγικές επιχειρήσεις και πρώτα απ’ όλους το υψηλό επιστημονικό δυναμικό της χώρας.
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ 
Ο Γιάννης Στουρνάρας εξαπολύει επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «οι θέσεις του δεν συνιστούν "λύση" καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες που υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια».
Φαγώσιμος ;
«Με τον Πρωθυπουργό, το Μέγαρο Μαξίμου και ιδιαίτερα τον κ. Λαζαρίδη οι σχέσεις μας είναι παραπάνω από άριστες τόνισε ο κ. Στουρνάρας .
Με τους ανθρώπους αυτούς με συνδέει το πατριωτικό καθήκον και η πεποίθηση ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό για τη χώρα αυτή τη στιγμή.
Για τις επικρίσεις που δέχεται και από βουλευτές της συμπολίτευσης ο υπουργός απαντά: «Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, "φαγώσιμος"... επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι, όπως λέτε, ενδεχομένως να θέλουν να με "φάνε" ίσως γιατί η πολιτική δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι στη θέση αυτή προκειμένου να φτιάξω "πάτημα" για την επόμενη».
Υ.Γ.: Τα είπε όλα ο... Γιάννης Στουρνάρας λέμε εμείς όσο για τα σενάρια με τον... Χρύσανθο Λαζαρίδη μπορούμε για τους εμπνευστές τους να διαβεβαιώσουμε ότι είναι "ανυπόστατα" και "εκθέτουν" αυτούς που τα διαδίδουν αφού ο σύμβουλος του πρωθυπουργού έχει και θα έχει στενή συνεργασία με τον πρωθυπουργό και ουδέποτε μπήκε θέμα μετακίνησής του στο υπ.οικονομικών!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: