Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΙΧΜΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

SHARE
Αιχμές για υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα...
Ο Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αν και μίλησε ως απλός βουλευτής, αρχικά επέκρινε εμμέσως τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκου που απείλησε με εκλογές αν δεν ψηφιστεί κάποιο από τα προαπαιτούμενα της δόσης, κάνοντας λόγο για «λεονταρισμούς περί πρόωρων εκλογών εάν ένα νομοσχέδιο δεν περάσει, από πρόσωπα που ο θεσμικός τους θα έπρεπε να τους θέσει σε αυτοπεριορισμό».
Στην συνέχεια σχολίασε εμμέσως τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα στο πρακτορείο Reuters για «κουρασμένους» βουλευτές και το ενδεχόμενο να επιτραπεί πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας – θέμα που άνοιξε πρόσφατα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς.
«Δεν θα κουραστούμε, να λέμε στους ξεκούραστους τεχνοκράτες ότι πλειστηριασμούς πρώτη κατοικία δεν θα γίνει δεκτός από την παρούσα Βουλή», είπε ο Π. Κουκουλόπουλος.
Επισημαίνεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.
Σημειώνεται πως υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης τάχθηκαν οι εισηγητές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι έκαναν λόγο για αναγκαιότητα οριστικής αντιμετώπισης της αυθαιρεσίας.
Κατά δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ που υποστήριξαν ότι έχει μόνο εισπρακτικά χαρακτηριστικά ενώ δεν βάζει δικλείδες ασφαλείας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής με την ψήφισή του.
Πηγή : naftemporiki.gr
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: