Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

''ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ''...

SHARE
Την ανησυχία του για την «εκτόξευση των ποσοστών της ανεργίας» εκφράζει ο υπεύθυνος του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος,...
καλώντας την κυβέρνηση «να ομολογήσει την καθολική αποτυχία του προγράμματος που εφαρμόζει, όσο είναι ακόμη καιρός».
 «Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία, που ανήλθε τον Μάιο του 2013 (μήνα προσλήψεων για τον τουρισμό) στο εφιαλτικό ποσοστό του 27,6% (για τους νέους, 64,9%) δημιουργεί δικαιολογημένη απόγνωση και ανησυχία για το που θα φτάσει η προϊούσα αχρήστευση του εργατικού δυναμικού της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μητρόπουλος.
«Η συνεξάρτηση των τομέων της οικονομίας είναι προφανής, και το συνεχιζόμενο πογκρόμ στον δημόσιο τομέα θα εκτινάξει την ύφεση και την ανεργία στον ιδιωτικό τομέα σε δυσθεώρητα ύψη, και το συνολικό ποσοστό της ανεργίας, στο τέλος του έτους, σε ποσοστό πάνω από 30%» προειδοποιεί ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εμφανίζεται τέλος βέβαιος ότι «ο κυρίαρχος ελληνικός λαός δεν θα ανεχθεί άλλο την εξαθλίωσή του, την μισθολογική και την συνταξιοδοτική του καταβαράθρωση» και εκτιμά ότι «τη βαρβαρότητα του Θέρους θα διαδεχθεί η ελπίδα της ανατροπής του Φθινοπώρου».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: