Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Προβάδισμα 6% για τον ΣΥΡΙΖΑ

SHARE
Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ κατά έξι μονάδες έναντι της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24%, η Νέα Δημοκρατία 18%, η Χρυσή Αυγή έρχεται στην τρίτη θέση με 6,5%, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ελιά συγκεντρώνουν 5,5%, οι ΑΝΕΛ 3% και η ΔΗΜΑΡ 1%.
Επίσης, το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 21%, ενώ το 10% της πρόθεσης ψήφου συγκεντρώνουν τα λοιπά κόμμα
Όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 28%, έναντι 27% που συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς.
Επίσης, το 54% των πολιτών απαντά πως «καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα» θα ήταν η διάλυση της παρούσας Βουλής, ενώ το 46% απαντά πως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή.
Παράλληλα, το 64% εκτιμά πως η κυβέρνηση «δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από την κρίση», ενώ το 59% κρίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί «να κυβερνήσει αποτελεσματικά».
Πηγή: Protothema.gr
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: