Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ''...

SHARE
Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να σταθεί πάνω στα μνημονιακά συντρίμμια, σημειώνει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις Λαγκάρντ, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στην οικονομία, ο ΣΥΡΙΖΑ...
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι η συνέχιση του προγράμματος «εσωτερικής υποτίμησης και φορολογικής αφαίμαξης το οποίο πνίγει την εσωτερική ζήτηση και απονεκρώνει την αγορά», είναι ασύμβατη με τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «ούτε η ύφεση και η ανεργία αντιμετωπίζονται από τη χρήση της ίδιας συνταγής που μας έφερε μέχρι εδώ, ούτε η εικόνα της τραγικής κατάστασης της οικονομίας αλλάζει από τα συγχαρητήρια των εκπροσώπων της τρόικας προς τον υπάκουο μαθητή της, την ελληνική κυβέρνηση».

Τέλος, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «συγχαρητήρια» τα οποία συνοδεύονται από την υποσημείωση ότι δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση του μνημονιακού προγράμματος, καμία μείωση φόρων και, έτσι, η Ελλάδα «θα συνεχίσει να περιμένει μάταια το τρένο της ανάκαμψης, μέσα στο σταθμό της ανεργίας και της φτώχειας».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: