Σάββατο 4 Μαΐου 2013

TEΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΥΦΕΣΗΣ ...

SHARE
...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ...
Ανάκαμψη στο τέλος του 2013 και ανάπτυξη 0,6% το 2014 αναμένει για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις εαρινές της προβλέψεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην έκθεσή της για τη χώρα μας, η Κομισιόν ...
επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι το 2013 ήταν το έκτο συνεχές έτος ύφεσης, η ανάκαμψη αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του χρόνου, χάρη στην τόνωση της εμπιστοσύνης και τη βελτίωση της ρευστότητας.
Ανάκαμψη στο τέλος του 2013 και ανάπτυξη 0,6% το 2014 αναμένει για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις εαρινές της προβλέψεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Στην έκθεσή της για τη χώρα μας, η Κομισιόν επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι το 2013 ήταν το έκτο συνεχές έτος ύφεσης, η ανάκαμψη αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του χρόνου, χάρη στην τόνωση της εμπιστοσύνης και τη βελτίωση της ρευστότητας.

Οι προβλέψεις της Κομισιόν για την Ελλάδα
Σύμφωνα με την Επιτροπή, παρά την ύφεση η ενίσχυση της εμπιστοσύνης στην Ελλάδα βασίζεται κυρίως στην εκπλήρωση των δημοσιονομικών στόχων, στην αξιοπιστία των μεταρρυθμίσεων που εγκρίθηκαν πρόσφατα, καθώς και στα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής. Στο θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, συμβάλλουν επίσης η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και η επιστροφή των καταθέσεων.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, η ύφεση θα συνεχιστεί βραχυπρόθεσμα, φτάνοντας το 2013 στα επίπεδα του 4,2%.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: