Σάββατο 4 Μαΐου 2013

TO ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

SHARE
Ολιγοήμερες αποδράσεις, κυρίως στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, προβλέπει το πασχαλινό πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών...
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπούλιας βρίσκεται ήδη από την Μεγάλη Τρίτη στο νομό Ιωαννίνων όπου και θα περάσει τις εορτές του Πάσχα.  Η επίσκεψη είναι ιδιωτική και ο Πρόεδρος θα παραμείνει στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου όπου και αναμένεται να παρακολουθήσει τον Επιτάφιο και την Αναστάσιμη Ακολουθία. Την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι έως αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης δεν είχε ενημερώσει τους στενούς του συνεργάτες για το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Υπο αυτά τα δεδομένα, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει πιθανότατα την Μεγάλη Παρασκευή για την Πύλο ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα πάει στο Ναύπλιο όπου θα βρίσκεται η σύζυγος και ο γιος του. Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί κάποιο στρατόπεδο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί οικογενειακώς στα Χανιά ή στο Ρέθυμνο όπου άλλωστε είχε περάσει και τις -μακράς διαρκείας- καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση λήφθηκε μετά και την πρόσκληση που έλαβε από τον άτυπο σύμβουλό του για οικονομικά θέματα Νίκο Κοτζιά να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.
Πάντως, η διαμονή της οικογένειας Τσίπρα στην Κρήτη θα είναι ολιγοήμερη προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικά σχόλια ανάλογα με εκείνα που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι επειδή οι διακοπές του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ διήρκησαν σχεδόν ένα μήνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσει να αφήσει να αφήσει πίσω του - έστω και για λίγα 24ωρα- τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του κόμματός του και την σύγκρουση με τον Γιώργο Παπανδρέου, και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ήδη.

Από την άλλη στην Αθήνα θα παραμείνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης καθώς όταν ρωτήθηκε που θα περάσει τις εορτές του Πάσχα απάντησε: «Θα μείνω εδώ στην Κυψέλη».
Πιθανότατα στην αγαπημένη του Ικαρία θα περάσει την Κυριακή του Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος θα βρεθεί στο Μέτσοβο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.
Στην Αθήνα θα παραμείνει και η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, επικεφαλής πλέον της ΚΟ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: