Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...

SHARE

Τη συμφωνία που επετεύχθη στη Σύνοδο Κορυφής αναφορικά με τον προϋπολογισμό της Ε.Ε. για την επταετία 2014-2020, χαιρέτησαν με δηλώσεις τους όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
«Η συμφωνία δείχνει τη συλλογική υπευθυνότητα...
των Ευρωπαίων ηγετών», δήλωσε ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ενώ η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ ανέφερε ότι «η συμφωνία στηρίζει την ανάπτυξη και σέβεται τις χώρες που συμβάλλουν».
Ως ένα καλό συμβιβασμό χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Ήταν μία συμφωνία η οποία ως συνήθως άργησε να επιτευχθεί, η οποία ωστόσο πιστεύω ένας καλός συμβιβασμός,» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
«Καλά νέα για τον προϋπολογισμό», χαρακτήρισε τη συμφωνία ο Ισπανός Πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι δήλωσε ότι δεν είναι πλήρως ευχαριστημένος.
«Οι συνεισφορές στον προϋπολογισμό θα ενισχυθούν αλλά κατά μικρότερο ποσοστό», δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: