Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ '' ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ''...

SHARE

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχέδιο «Αθηνά» που δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Οι φοιτητές του ΤΕΙ Πατρών, του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφορικών Συστημάτων διαμαρτύρονται για τις συγχωνεύσεις... των τμημάτων, τις καταργήσεις αλλά και τις μετακινήσεις φοιτητών.
Όπως αναφέρουν οι φοιτητές «στην περίπτωση μας αλλάζει εντελώς το αντικείμενο σπουδών μας, όπως βέβαια και για τις υπόλοιπες σχολές. Ο καθένας μας επέλεξε το τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων με σκοπό να ασχοληθεί με τρία αντικείμενα: αυτά της Διοίκησης, της Οικονομίας και της Πληροφορικής.
«Ξαφνικά, χωρίς να θέλουμε να θίξουμε κανένα επάγγελμα, είναι σαν να μας λένε ότι από Οικοδόμοι γινόμαστε Κομμωτές απλά θέλουμε να τονίσουμε το πόσο σχετικά είναι μεταξύ τους, δηλαδή καθόλου», τονίζουν.
Οι φοιτητές επισημαίνουν επίσης ότι με το σχέδιο «Αθηνά» «αναγκάζουν όλους μας σε περίοδο οικονομικής κρίσης να κάνουμε μεταφορές οι οποίες οικονομικά είναι πολύ επίπονες για εμάς και για όλες τις οικογένειες και να σπουδάσουμε κάτι το οποίο εμείς οι ίδιοι δεν επιλέξαμε».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: