Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ...

SHARE

Από ελέγχους της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη σε ανταλλακτήρια χρυσού διαπιστώθηκαν δεκάδες παραβάσεις.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν 119 ... καταστήματα ενεχυροδανειστήρια – ανταλλακτήρια χρυσού και βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις εκ των οποίων οκτώ για την μη καταχώρηση στοιχείων στο βιβλίο καταγραφής αυτών. Τρεις για την μη τήρηση του σχετικού βιβλίου καταγραφής των στοιχείων. Δέκα για την μη αναγγελία άσκησης του επαγγέλματος. Μια για την λειτουργία του καταστήματος ενώ έχει ανακληθεί η άδεια λειτουργίας. Επτά για την μη κατοχή εντός του καταστήματος των αγορασμένων αντικειμένων. Δυο για την μη ορθή χρήση των τιμολογίων αγοράς. Δυο για την μη δήλωση του υπαλλήλου της επιχείρησης στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους επαγγελματίες του κλάδου των Αργυροχρυσοχόων τα διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου υπολογίζονται στα 30 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: