Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

'Ζούμε τελευταίες ημέρες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας'

SHARE
ΑΠΟ ΤΗΝ μία ο Πρωθπουργός αναφέρει ότι 'κινδυνεύει η Εθνική κυριαρχία μας' για να συμπληρώσει αργότερα ανακοινώνοντας τα μέτρα για την Οικονομία ότι 'βρισκόμαστε σε πόλεμο'. Μόνο τις σειρήνες της αφύπνισης δεν ακούσαμε. Και εκτός απο τις πορείες και τα λοιπά έχουμε κινήσεις κατά της χώρας από τους Γερμανούς που έφευραν τον φασισμό αλλά και Τουρκική φρεγάτα στα ανοικτά της Αλβανίας για κοινές ασκήσεις αποδεικνύοντας ότι η χώρα μας ειναι περικυκλωμένη απο παντού. Μέσα σε όλα τούτα έχουμε και την αποκάλυψη ότι η χώρα μας έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, ουρανίου και χρυσού. Και άραγε γιατί οι Ευρωπαίοι γιατί δεν διασφαλίζουν ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι σύνορα της Ευρώπης;
Ενας πεφωτισμένος άνθρωπος των Γραμμάτων και βραβευμένος μου έλεγε πρόσφατα ότι 'Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με την διαφορά ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών' και μετά τη ψήφιση των νομοσχεδίων για τους μετανάστες.
ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
Γερμανοί βουλευτές κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της εφημερίδας Bild, η οποία συνοψίζει την ιδέα ως εξής: «Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα».
«Το ελληνικό κράτος πρέπει να σταματήσει τη συμμετοχή του σε επιχειρήσεις και να πουλήσει κτηματική περιουσία, όπως για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά», δήλωσε στην εφημερίδα ο βουλευτής του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών Φρανκ Σέφλερ.
Επίσης, ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Μάρκο Βάντερβιτς δήλωσε ότι «εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά μπορούν να κάνουν τη δουλειά».
Ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος ερωτήθηκε για το δημοσίευμα, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Ακουσα επίσης τη συμβουλή ότι πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες προτάσεις».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: