Κόκκινη" Σαμαρά σε Βουλγαράκη- Ρουσόπουλο

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

«Αν δεν έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια νέα Νέα Δημοκρατία». Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου. Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας, αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο» συμπλήρωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Σαμαράς. Νωρίτερα, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, είχε γίνει γνωστό πως με απόφαση του κ. Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της ΝΔ, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων. Στην επιτροπή μετέχουν υπό τη θεσμική τους ιδιότητα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Δήλωση Ρουσόπουλου:
"Από την σημερινή δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του. Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ.Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα. Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε."
Υ.Γ Nαι κύριε Θεόδωρε, όταν πάψεις να απολαμβάνεις την ωραία σου πισίνα και το σπίτι στο Καπανδρίτι και δεις στα μάτια τον λαό τότε έλα να μας ξαναμιλήσεις....ή όταν δεν θα καλεις πλεον επιχειρηματίες στην βίλα σου...

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog