Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Απολύσεις και στο χώρο του Τύπου...

SHARE
Άρχισε Πογκρόμ στον χώρο του Τύπου. Άρχισαν απολύσεις στο χώρο του τύπου και των ΜΜΕ, οι ιδιοκτήτες των οποίων επικαλούνται την οικονομική κρίση για να εξαπολύσουν το πογκρόμ απολύσεων που είχαν σκοπό να το κάνουν έτσι κι αλλιώς.
Πριν από λίγες μέρες έφυγαν από τα ΝΕΑ τέσσερις δημοσιογράφοι και αναμένεται να περάσουν την έξοδο και άλλοι, ενώ φημολογούνται απολύσεις και στο ΒΗΜΑ. Από το ALTER απολύθηκαν 20 άτομα, τεχνικοί, δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό.Στο STAR ανακοινώθηκε ότι θα γίνει μείωση προσωπικού χωρίς να πουν περισσότερα. Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει μείωση του προσωπικού κατά 10%Στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ έφυγαν τα πρώτα έξι άτομα και στις προθέσεις της ιδιοκτησίας είναι όπως γράψαμε να μειωθεί το προσωπικό κατά το ένα τρίτο.Αυτά για αρχή. Η ΕΣΗΕΑ, όπως συνήθως, συμπεριφέρεται όπως ο δούλος προς το αφεντικό.Και βέβαια υπάρχει και η ομερτά. Κανένας δεν γράφει γι αυτές τις απολύσεις.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: