Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Να μην πληρώνουμε διόδια στο τμήμα Τρίπολη- Κόρινθος...

SHARE
Να σταματήσει η καταβολή των διοδίων στο τμήμα του εθνικού δρόμου Τρίπολης – Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα, καθώς «πληρώνουμε διόδια για να διερχόμαστε μέσα από ένα εργοτάξιο», ζητά το στέλεχος του Πα.Σο.Κ. Γ. Κανελλόπουλος.
Σχολιάζοντας την αναφορά που κατέθεσε στους Εισαγγελείς Τρίπολης, Ναυπλίου και Κορίνθου, με την οποία εκφράζει τη διαφωνία του για τον τρόπο κατάληψης του οδοστρώματος, που μειώνεται στο μισό, ο κ. Κανελλόπουλος παρατήρησε πως τέτοιου είδους τακτικές δεν ακολουθούνται σε όλα τα δημόσια έργα τέτοιου τύπου.Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περιοχή του Αρτεμισίου εκτελείται έργο διάνοιξης σηράγγων. Για τις ανάγκες πρόσβασης των οχημάτων έχει καταληφθεί μόνο το πλάτος της βοηθητικής λωρίδας. Ανάλογα μέτρα είχαμε δει και κατά την κατασκευή της Αττικής οδού, στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, αλλά και κατά την κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα –Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι (ΠΑΘΕ).
Ο κ. Κανελλόπουλος επισήμανε ότι πρόκειται για αμείωτη αυθαιρεσία από πλευράς της αναδόχου εταιρείας, ακόμη και αυτή την περίοδο, που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την εξέλιξη των εργασιών, να μην αφαιρεί τα φράγματα που έχει τοποθετήσει και, μάλιστα, σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες. Όπως μας δήλωσε στη συνέχεια, «με την παρέμβασή μου ζητώ το αυτονόητο, την προστασία των επισκεπτών της Μεσσηνίας από τις αυθαιρεσίες της τεχνικής εταιρείας και να σταματήσουμε να είμαστε θύματα στο βωμό του κέρδους. Ζητώ, επίσης, την εφαρμογή των νόμων του κράτους και την ανάδειξη της λογικής. Έχουμε δικαίωμα να απολαμβάνουμε το δρόμο, έως εκεί που έχει γίνει, χωρίς τη μείωση του πλάτους του για ουσιαστικό λόγο. Ζήτησα από τις εισαγγελικές Αρχές να παρέμβουν για να σταματήσει η αυθαίρετη κατάληψη του οδοστρώματος στο δρόμο Τρίπολης – Κορίνθου από την κατασκευάστρια εταιρεία.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: