Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

''TEΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ''...

SHARE
Τη δυσφορία και την αντίθεσή του στις διαδικασίες οι οποίες οδήγησαν στην κατάρτιση του υγειονομικού χάρτη της χώρας εξέφρασε ο Πανελλήνιος...
Ιατρικός Σύλλογος, χαρακτηρίζοντάς τον τερατούργημα.
Όπως τονίζεται, ο χάρτης, με κόστος έργου έξι εκατ. ευρώ, αποδείχτηκε ότι περιλαμβάνει μόνο λάθη, με αποτέλεσμα ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ του υπουργείου Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, να δώσει εντολή για την απόσυρσή του.
Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ο υγειονομικός χάρτης δεν μπορεί να περιλαμβάνει μόνο απόλυτους αριθμούς και μεγέθη, χωρίς να περιλαμβάνει πιστή καταγραφή του συνόλου των υγειονομικών αναγκών της χώρας.
Ο σύλλογος χαρακτηρίζει σκανδαλώδες το να «ξοδεύονται πακτωλοί χρημάτων χωρίς να απεικονίζεται η πραγματικότητα και χωρίς να οδηγούμαστε σε χρήσιμα και τεκμηριωμένα αποτελέσματα» και καλεί το υπουργείο Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Πηγή : naftemporiki.gr 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: