Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

SHARE
Τα συστήματά τους ενοποιούν μέσα στο επερχόμενο τριήμερο η Emporiki με την Alpha Bank και αντιστοίχως η Τράπεζα Πειραιώς με τα καταστήματα της πρώην Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα. Από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως και τη... 
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου μεγάλο μέρος των συστημάτων της πρώην Εμπορικής θα ενοποιηθεί στο νέο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων της Alpha Bank. Η ενοποίηση αφορά τα συστήματα καταθέσεων, καρτών, ανοιχτών δανείων, τους λογαριασμούς υπεραναλήψεως και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της πρώην Εμπορικής.
Ετσι, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου όλοι οι πελάτες της ενιαίας τράπεζας θα πραγματοποιούν τις παραπάνω συναλλαγές στα περισσότερα από τα 1.100 διαφορετικά σημεία εξυπηρέτησης της Alpha Bank. Στη διάρκεια της ενοποίησης θα γίνονται κανονικά αναλήψεις από ΑΤΜ με όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στις λοιπές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών δικτύων, που όμως θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται κανονικά όλες οι συναλλαγές στο περιβάλλον των ενοποιημένων πλέον πληροφοριακών συστημάτων του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, στο οποίο εντάσσονται τα καταστήματα της πρώην Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα.
Η ενοποίηση των δικτύων ξεκινάει στις 25 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Οκτωβρίου. Σε όλο το διάστημα της ενοποίησης η εξυπηρέτηση των πελατών θα διενεργείται κανονικά από τα ΑΤΜ του ομίλου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: