Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ...

SHARE
Πιο ευέλικτη γίνεται η πληρωμή έργων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (υπερδέσμευση), πάντοτε μέχρι του ορίου των εγκεκριμένων ...
από τη Βουλή ποσών, προκειμένου να μπορούν να προχωρούν - κυρίως συγχρηματοδοτούμενα - έργα που έχουν πρόοδο και να μην μένουν ανεκμετάλλευτα ποσά που βρίσκονται δεσμευμένα σε έργα χωρίς πρόοδο. 
Αυτό προβλέπει τροπολογία με την οποία ρυθμίζονται μια σειρά θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, η σχετική δυνατότητα αποτελεί διεθνή πρακτική στο πλαίσιο της χρηματοδότησης επενδυτικών προγραμμάτων και επαναφέρεται στην ελληνική έννομη τάξη, ώστε να είναι δυνατή η καλύτερη απορρόφηση των κονδυλίων των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ σε μια περίοδο όπου η ρευστότητα είναι το ζητούμενο.
Ακόμη, ρυθμίζεται η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στη ΜΟΔ ΑΕ με τον ίδιο τρόπο που το τελευταίο έχει εφαρμοσθεί στα υπουργεία και δη στους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: