Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...

SHARE
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
δεν υπάρχει σωτηρία για μία χώρα στην οποία καταναλώνονται χιλιάδες εργατοώρες και χύνονται τόνοι ηλεκτρονικού κυρίως μελανιού, λόγω της αντιπαράθεσης γύρω από μία... 
παρέλαση!...
Ποιος θα παρελάσει, ποιος δε θα παρελάσει, θα έχουμε άρματα ή δε θα έχουμε, θα κρατήσει τη σημαία ή όχι ο Αλβανός μαθητής, ποιος θα προσκληθεί και ποιος όχι, που θα καθίσουν οι επίσημοι κι άλλα τέτοια ''σοβαρότατα'' ζητήματα απασχολούν την πολιτεία και τα μέσα ενημέρωσης, σε μία χώρα που καταρρέει από στιγμή σε στιγμή..!
Δεν υπάρχει σωτηρία για μία χώρα που γιορτάζει το 'ΟΧΙ' που είπε η Ελληνική κυβέρνηση στους Γερμανούς κατακτητές πριν 70 χρόνια, ενώ στέλνει στην κυβέρνηση αυτούς που λένε 'ΝΑΙ' στους Γερμανούς κατακτητές σήμερα.
Δεν υπάρχει σωτηρία για μία χώρα που παραμένει τόσο σφιχτά προσκολλημένη στο παρελθόν της, ενώ δε σχεδιάζεται τίποτα νέο κι ελπιδοφόρο για το μέλλον της.
Tόσο απλά κι εύχομαι ο Θεός να μας λυπηθεί.
Ευχαριστώ...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: