Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ''ΚΟΥΡΕΜΑ''...

SHARE

Μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να ''έχασε'' το στόχο για νέο        κούρεμα του ελληνικού χρέους, όμως, όπως τονίζουν στο Ταμείο, ο στόχος αυτός είναι αναπόφευκτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κριστίν Λαγκάρντ...
έκανε συμβιβασμούς στο χθεσινό Eurogroup, αλλά  πήρε και κάποια πράγματα που ήθελε. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν στο Ταμείο, η συμφωνία επιβλήθηκε από την ίδια.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, '' έχασε '' το στόχο του 120% για το 2020, αλλά η ίδια πιστεύει ότι είναι  επιτυχία το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δέχθηκαν μείωση κάτω από το 110% για το 2022.
Οι επόμενες κινήσεις της Κριστίν Λαγκάρντ είναι αλλεπάλληλες συσκέψεις ώστε να οριστούν τα χρονοδιαγράμματα μέχρι τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Όπως είπε η ίδια το Συμβούλιο θα συνεδριάσει μετά την επαναγορά του χρέους, άρα η συνεδρίαση για την εκταμίευση της δόσης θα πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: