Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΠΟΕ - ΟΤΑ

SHARE

Τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι και την προσεχή Παρασκευή -τελευταία ημέρα αποστολής των διαπιστωτικών πράξεων διαθεσιμότητας- προκειμένου να μην αποσταλεί από τους δήμους κανένα στοιχείο που θα υποβοηθήσει...
απολύσεις εργαζομένων, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε το τριήμερο από την Τετάρτη έως και την Παρασκευήνα συνεχιστούν οι καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων. 
Ειδικά την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11:00 - 15:00), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, στις 10.30 το πρωί θα συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνει την αποφασιστικότητά της να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πργαματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Νοεμβρίου. 
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: