Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Καμία δόση στην Ελλάδα μέχρι να "πιάσει" τους στόχους

SHARE
Η δήλωση μεταδίδεται πάλι από το Reuters λίγο πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης
- Υπενθυμίζουν ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας είναι έως το τέλος Ιουλίου
- Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από το Eurogroup της Δευτερας προειδοποιούν διπλωμάτες
Η δήλωση βόμβα ήρθε από ανώτατο ευρωπαίο αξιωματούχο στο Reuters, λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός αναγνώσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Σύμφωνα πάντα με το Reuters, o ανώνυμος αξιωματούχος είπε ότι η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί όταν το Eurogroup αποφασίσει ότι το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής έχει επιστρέψει και πάλι σε τροχιά υλοποίησης.
«Δεν θα υπάρξουν νέα χρήματα για την Ελλάδα μέχρι το Εurogroup να αποφασίσει ότι το πρόγραμμα ξαναμπήκε σε τροχιά» είπε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, διατηρώντας την ανωνυμία του λόγω της ευαισθησίας του θέματος.
«Δεν θα υπάρξει εκταμίευση για την Ελλάδα μέχρι το Eurogroup να αποφασίσει ότι το πρόγραμμα είναι πάλι εντός στόχου», τόνισε ο αξιωματούχος.
Πριν από τις ελληνικές εκλογές η προηγούμενη κυβέρνηση είχε πει πως τα αποθέματα της χώρας διαρκούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Η Ελλάδα πρόκειται να λάβει 1 δισ. ευρώ σύντομα, με βάση το πρόγραμμα διάσωσης.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: