Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Όλοι σε λίγο θα πανηγυρίζουν για τη σταθεροποίηση των τραπεζών..

SHARE
ΕΥΤΟΛΜΟΙ ΛΟΓΟΙ
Νέα αφήγηση.
Το σενάριο συνεχίζει να γράφεται στους σκοτεινούς διαδρόμους της βουλής και στις πιο σκοτεινές ερμηνείες των παραγράφων ενός Συντάγματος που άλλοι φτιάξανε κάποτε για λογαριασμό μας. Μια νέα αφήγηση αρχίζει για το χρέος που δεν πληρώσαμε, το καλό πρωθυπουργό που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης να παραιτηθεί, τον αγαθό τραπεζίτη που θυσιάστηκε να βοηθήσει, κυβερνώντας, αυτή τη χώρα.
Σε λίγο, θα δούμε γνωστές φυλλάδες και τηλεοπτικούς παρουσιαστές «να κλείνουν πονηρά το μάτι» εξηγώντας μας πως ξεγελάσαμε πάλι τους κουτόφραγκους να μην πληρώσουμε τόκους και χρωστούμενα.
Όλοι σε λίγο θα πανηγυρίζουν για τη σταθεροποίηση των τραπεζών, τον ορυκτό πλούτο που δώσαμε αντάλλαγμα, τις υποδομές και την ενέργεια που πουλήσαμε συμψηφίζοντας πανωτόκια. Μόνο κάτι υπάλληλοι της «εργασιακής εφεδρείας», άνεργοι, συνταξιούχοι, μαθητές, φοιτητές και εργάτες θα συνεχίσουν να σκούζουν στους δρόμους παλεύοντας να γλυτώσουν από τα νύχια γερμανικών αρπακτικών και γάλλων βρικολάκων.
Δημήτριος Ν Ζέρβας
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: