Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εφοριακούς θα μας στείλει η Γαλλία

SHARE
Σχετική πρόταση κατέθεσε η υπουργός Προϋπολογισμού.
Η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει προτείνει στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας, την αποστολή εφοριακών υπαλλήλων και τελωνειακών για να τη βοηθήσουν να αναδιαρθρώσει αυτούς τους τομείς.
«Αυτή είναι μία από τις προτάσεις που έκανα στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας. Πρότεινα να μπορούμε να στείλουμε μια ομάδα εφοριακών και τελωνειακών για να συμμετάσχουν σε κάθε προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού φορολογικού συστήματος και των τελωνείων», δήλωσε η Πεκρές που ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Questions d'info» των μέσων ενημέρωσης LCP/France/Le Monde/AFP.
Η ίδια σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να σχηματίσουν «μια διοίκηση ελέγχων και εισπράξεων των φόρων».
Η Πεκρές πάντως προειδοποίησε ότι η πρότασή της «εξαρτάται εν μέρει από την εφαρμογή της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας», που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες για να βοηθηθεί η Ελλάδα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: