Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Νέες τακτικές απομόνωσης και καταστροφής τουρκικών στρατιωτικών βάσεων

SHARE
Το Κουρδικό Εθνικοαπελευθερωτικό Κίνημα έχει αρχίσει να ασκεί πίεση στο στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Κουρδιστάν, με σκοπό να καταρρακώσει το ηθικό του και να αντιληφθούν πλέον όσοι υπηρετούν εκεί ότι αντιμετωπίζονται από το λαό ως στρατός κατοχής.
Μετά από καταγγελίες αξιωματικών που υπηρετούν στην πόλη Βαν ότι οι γυναίκες τους δέχονται παρενοχλήσεις και επιθέσεις από αγνώστους, μετά από ομολογίες γυναικών αξιωματικών που υπηρετούν σε φυλάκια του Τούντζελι ότι οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα χωριά και τις κωμοπόλεις, προχθές, στην κωμόπολη Σεμντίνλι, νεαροί έκαψαν δυο οχήματα που ανήκαν σε εμπόρους ιδιώτες και μετέφεραν ψωμί και τρόφιμα στο στρατόπεδο, για το συσίτιο των στρατιωτών.
Χθες, Κούρδοι αντάρτες σταμάτησαν και πυρπόλησαν τέσσερα ιδιωτικά φορτηγά που μετέφεραν άμμο στο στρατόπεδο Άκτουτουν, για οικοδομικές εργασίες που γίνονται εκεί.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο στρατόπεδο δέχτηκε επίθεση από Κούρδους αντάρτες, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους 17 Τούρκοι στρατιώτες. Περισσότερα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση στην ανάρτησή μας "Η άποψη των Κούρδων για τη μαχητική ικανότητα του τουρκικού στρατού".
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: