Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Αρχισαν τα όργανα με τις αποκρατικοποιήσεις!,

SHARE
Το θέμα των αποκρατικοποιήσεων δημόσιων οργανισμών βρίσκεται στο επίκεντρο του άτυπου υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιείται από το πρωί υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Αμέσως μετά το συμβούλιο, οι υπουργοί Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας και Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις και τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Μιλώντας στο στη ΝΕΤ 105.8, ο υφ. Οικονομίας Μάρκος Μπόλαρης, δήλωσε πως ο αναπτυξιακός νόμος θα έλθει πριν από το καλοκαίρι στη Βουλή και πρόσθεσε ότι το ΕΣΠΑ πρέπει να τρέξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: