Σάββατο 24 Απριλίου 2010

τελευταίος των δυναστειών οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ.

SHARE
Του Πέτρου Χασάπη
Ο κ.Γιώργος Παπανδρέου, γιός του Ανδρέα Παπανδρέου και εγγονός του Γεωργίου Παπανδρέου, ο τελευταίος μιας μεγάλης πολιτικής δυναστείας, οδήγησε σήμερα τη χώρα στο ΔΝΤ. Δηλαδή στον έσχατο διεθνή οικονομικό και πολιτικό εξευτελισμό για μια χώρα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας που στην ουσία ήταν και είναι κοινοβουλευτική ολιγαρχία. Το είχαμε εξάλλου προβλέψει από το 1994.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα των «κληρονομικώ δικαίω» πολιτικών αρχόντων μας, που....
δεν άφησαν να ανθίσουν άλλες αξίες σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της νοοτροπίας του κοτζαμπασισμού στην πολιτική και των πελατειακών σχέσεων.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός ευθυνόφοβου πολιτικού συστήματος που κρεμάστηκε στα συμφέροντα κάποιων κρατικοδίαιτων κηφήνων σε βάρος του λαού.
Αυτό το σάπιο πτώμα αυτού του πολιτικού συστήματος, που βρωμάει σήμερα, θα πρέπει να το θάψουμε στα πιο βαθιά χώματα της ιστορίας και να φτιάξουμε ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα με κέντρο τον άνθρωπο και άμεση συμμετοχή του πολίτη στη διακυβέρνηση της χώρας και στον καθορισμό της μοίρας του. Καλή δύναμη και καλόν αγώνα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: