Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

To συγκινητικό «αντίο» του Βαγγέλη Παπαθανασίου στον Ντέμη Ρούσσο

SHARE
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του Ντέμη Ρούσσου, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να απευθύνει τον δικό του αποχαιρετισμό στον σπουδαίο τραγουδιστή και μουσικό.
Συγκινητικό το μήνυμα του φίλου και πρώην συνεργάτη του, Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis), ο οποίος έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Ντέμη φίλε μου, μόλις έφτασα στο Λονδίνο και έμαθα ότι αποφάσισες να κάνεις το μακρύ ταξίδι. Είμαι σοκαρισμένος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη τόσο σύντομα.
» Η φύση σου έδωσε αυτή τη μαγική φωνή που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ ευτυχισμένους. Όσο για μένα, κρατώ αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί εκείνες τις πρώτες ημέρες και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος όπου και αν βρίσκεσαι».
Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL: «Είχε μία υπέροχη φωνή, ταξίδευε στον κόσμο. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Ήταν καλλιτέχνης, φίλος. Ελπίζω να βρίσκεται σε έναν καλύτερο κόσμο».
Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε το Royal Albert Hall, επισημαίνοντας ότι ο Ντέμης Ρούσσος είχε εμφανιστεί εκεί δέκα φορές.
Την είδηση του θανάτου του Ντέμη Ρούσσου είχε ανακοινώσει αρχικά ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ευχόμενος «καλό ταξίδι φίλε μας Έλληνα Ντέμη».
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: