Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΥΠΗΡΞΕ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ.ΒΙΝΤΕΟ

SHARE
Ο ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας και παραγωγός του Hollywood Αρνόν Μιλχάν, η εταιρεία του οποίου (New Regency Films) βρίσκεται πίσω από μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Pretty Woman», το «Fight Club», το «Mr and Mrs Smith» και το «La Confidential», αποκάλυψε πως υπήρξε μυστικός πράκτορας και έμπορος όπλων τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που εργάστηκε για τη χώρα του, το Ισραήλ, και περιγράφει το συναρπαστικό συναίσθημα του να γίνεσαι...Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή- ντοκιμαντέρ «Uvda» του ισραηλινού καναλιού Channel 2, ο Μιλχάν επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν για μια ισραηλινή υπηρεσία που διαπραγματευόταν συμφωνίες όπλων, ενώ υποστήριζε το πρόγραμμα για τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιλχάν στρατολογήθηκε νωρίς ως νέος επιχειρηματίας από το Γραφείο Επιστημονικών Σχέσεων (Λακάμ) από τον Σιμόν Πέρες τη δεκαετία του '60 και «εργάστηκε» εκεί έως το 1987, οπότε η συγκεκριμένη υπηρεσία έκλεισε.

zougla
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: