Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

' ΚΑΙΕΙ '' ΤΟ ΔΝΤ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...

SHARE


Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί το ΔΝΤ είναι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που με τα σημερινά δεδομένα '' δε βγαίνει ''.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega ...
στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου,διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ της Ουάσινγκτον, των Βρυξελλών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Μία από τις σκέψεις που έχουν οι Ευρωπαίοι δανειστές είναι ο στόχος της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020 να μετατοπιστεί μέχρι το 2023.
Σκέπτονται και άλλους τρόπους, όπως η αγορά του ελληνικού χρέους από την Ελλάδα, ενώ το ΔΝΤ συνεχίζει να επιμένει στην ανάγκη κουρέματος του ελληνικού χρέους απέναντι σε επίσημους φορείς.
Οι συζητήσεις για τη βιωσιμότητα όντως βρίσκονται σε  δύσκολη καμπή. Το ΔΝΤ δε δείχνει να ανησυχεί για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.
Σύμφωνα με πηγή του Ταμείου, το μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζει το ΔΝΤ είναι η επιβεβαίωση αυτής της βιωσιμότητας. Με τα σημερινά δεδομένα, η έκθεση βιωσιμότητας θα ήταν σαφώς αρνητική και αγγίζει το 177% που δεν επιτρέπει καν τον προγραμματισμό της συνεδρίασης του ΔΣ για να συζητηθεί η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας. Το Ταμείο, επισήμως δεν επιβεβαιώνει  αυτή την πληροφορία.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: