Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ...

SHARE

Νέος φόρος φαίνεται να  είναι στα σκαριά για να κλείσουν οι τρύπες στο μέτωπο της Υγείας. Υπάρχει λοιπόν στο τραπέζι πρόταση , ώστε ο ΦΠΑ της εστίασης από 23% να πέσει στο 13%. Η διαφορά των 10%, σύμφωνα με την πρόταση αυτή,...
θα '' φορτωθεί '' στο κατάστημα εστίασης όπου ο πελάτης μπορεί να καπνίσει.
Ένας άλλος φόρος που φαίνεται  να συζητείται '' καπελώνει '' το πακέτο. Επτά στους δέκα λένε ότι θα πλήρωναν δύο ευρώ ''καπέλο '' στην τιμή του πακέτου, εάν τα χρήματα επρόκειτο να διατεθούν στην Υγεία. Μετά τις 29 Οκτωβρίου θα κατατεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο προϋπολογισμού στη Βουλή, στο οποίο θα ενσωματώνονται οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι καταργήσεις των δώρων, δηλαδή ό,τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί...με την Τρόικα στα δημοσιονομικά.
 '' Η πρώτη προαπαιτούμενη πράξη είναι αυτή και όσοι καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό σημαίνει ότι δε δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λέει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το MEGA.
Αυτή την ώρα, επίσης, γράφεται ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα διαρθρωτικά και τις πιθανές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις. Σε αυτό το πολυνομοσχέδιο θα υπάρχουν αλλαγές από το υπουργείο Ανάπτυξης, Υγείας, Οικονομικών και Εργασίας. Και αυτό θα εισαχθεί στη Βουλή και θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: