Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΤΟ ΔΝΤ...

SHARE

Ακόμη δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις της Τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Gerry Rice. Απεφυγε ωστόσο να αναφερθεί στην ουσία και το περιεχόμενο των συνομιλιών,...
σκοπός των οποίων, όπως είπε, είναι να βρεθούν ''εφικτές και βιώσιμες λύσεις''.
Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον, o Rice επανέλαβε ότι το ΔΝΤ στηρίζει την Ελλάδα για την εφαρμογή ενός '' πλήρους και αξιόπιστου προγράμματος'' δημοσιονομικής προσαρμογής.
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ συμφώνησε ότι ο χρόνος έχει τη σημασία του, σε σχέση με το γεγονός ότι πλησιάζουν οι ημερομηνίες πραγματοποίησης της συνάντησης του Εurogroup και της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Επίσης, είπε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αποφεύγοντας και πάλι να προσδιορίσει το πότε θα ολοκληρωθεί ο διάλογος των απεσταλμένων της Τρόικας στην Ελλάδα,χωρίς όμως να υποβαθμίσει και την αναγκαιότητα για γρήγορη διαδικασία.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: