Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Την δραχμή έβαλε στις ισοτιμίες του το Bloomberg!

SHARE
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση, ότι σε σελίδα ισοτιμιών που δημοσιεύτηκε στο πρακτορείο Bloomberg, Βρετανοί τραπεζίτες έχουν προσθέσει την ελληνική δραχμή, με τον όρο «Greek Drachma – μετά Ευρώ».
Ο συγκεκριμένος πίνακας δημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες, πριν αποσυρθεί από το πρακτορείο, αποτυπώνοντας για άλλη μια φορά την αγωνία των επενδυτών που θέλουν να είναι «έτοιμοι» σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ωστόσο, σύμφωνα με την Guardian, όσοι δοκίμασαν να δουν την εν λόγω ισοτιμία ήρθαν αντιμέτωποι με το μήνυμα : «η πρόσβαση σε αυτή την κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο».
Από την πλευρά του το πρακτορείο παραδέχεται ότι πρόκειται για «μία εσωτερική εργασία που ετοιμάζεται να ελέγξει» αλλά μετά το σάλο που προκλήθηκε αφαίρεσε την δραχμή από τις πληροφορίες που στέλνει στους επενδυτές.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: