Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μάχη ψήφο με ψήφο δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

SHARE
Την Κυριακή θα κριθεί η πρώτη θέση των εκλογών μρ την ψήφο των αναποφάσιστων πολιτών αφού οι δημοσκοπήσεις που είχαν γίνει για λογαριασμό των κομμάτων δείχνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο πολιτικό ντέρμπι.
Σύμφωνα με το Έθνος η πρώτη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αλλά και η διαφορά που θα έχει το πρώτο από το δεύτερο κόμμα δεν έχει ακόμη κριθεί, καθώς όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από τις μετρήσεις των κομμάτων κινούνται στα όρια του στατιστικού λάθους.
Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στο 30% και δεν αποκλείεται ο νικητής των εκλογών να υπερβεί το συγκεκριμένο αυτό όριο, γεγονός που σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο θα μπορέσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 125 έδρες στο πρώτο κόμμα.
Ωστόσο την ίδια ώρα αρκετοί από τους ψηφοφόρους που απαντούν στις έρευνες, δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν το ένα ή το άλλο κόμμα μόνο και μόνο για να μην επικρατήσει ο αντίπαλος του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το άθροισμα των ποσοστών και των δύο κομμάτων να μην μπορέσει να ξεπεράσει το 60%.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: