Κρύβουν την Αλήθεια οι ΗΠΑ για την ζωή εκτός του πλανήτη μας..

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Πάντα αναρωτιόμαστε, υπάρχει ζωή εκεί έξω; Εχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας πλάσματα με λογική κατά το παρελθόν; Το ερώτημα που επί δεκαετίες πλανάται ως ΑΤΙΑ στη... στρατόσφαιρα της ανθρώπινης σκέψης, μέχρι σήμερα αποτελεί αγαπημένο θέμα στις συζητήσεις εκείνων που λατρεύουν το εν λόγω «σπορ»... Φυσικά αναρωτιόμαστε γιατί μερικοί κρύβουν την Αλήθεια και επιτέλους να δοθεί απάντηση.
«Οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά παράλληλα οι αρχές των ΗΠΑ αποκρύπτουν την αλήθεια γύρω από το θέμα», είπε πρόσφατα ένας πρώην αστροναύτης της NASA μιλώντας σε συνέδριο σχετικό με το θέμα και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ζήτημα.
Ο 78χρονος σήμερα Εντγκαρ Μίτσελ το 1971 ήταν ένα από τα μέλη της αποστολής του Apollo 14 στη Σελήνη. Οντας προσκεκλημένος στο πέμπτο ετήσιο συνέδριο X-Conference όπου συναντιούνται όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής, δεν δίστασε να πει πως όταν αποπειράθηκε να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη το 1947 στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ, οι αρχές τον απέτρεψαν. Μάλλον δεν ήθελαν να πληροφορηθεί τι υπήρχε πίσω απο τις κουρτίνες...

 
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 
Copyright © Ellinas Blog